Calculated based on number of publications stored in Pure and citations from Scopus
20132022

Research activity per year

If you made any changes in Pure these will be visible here soon.

Personal profile

Research Interests

Ingeniero en Industrias alimentarias (1995) y Maestría en Gestión Empresarial (2001) por la Universidad Nacional de la Amazonia Peruana; Maestría (2009) y Doctorado en Alimentos y Nutrición por la Universidad Estadual de Campinas (2014). Actualmente es profesor principal adscrito a la Facultad de Industrias Alimentarias de la Universidad Nacional de la Amazonia Peruana. Desarrolla investigación en el área de Alimentos y Nutrición, con énfasis en evaluación y control de calidad de alimentos, microencapsulación (coacervación compleja, gelificación iónica, secado por atomización y películas comestibles/biodegradables).

External positions

Fingerprint

Dive into the research topics where Fernando Tello Celis is active. These topic labels come from the works of this person. Together they form a unique fingerprint.
  • 1 Similar Profiles

Collaborations and top research areas from the last five years

Recent external collaboration on country/territory level. Dive into details by clicking on the dots or