Camu-camu—Myrciaria dubia (Kunth) McVaugh

Juan C. Castro, J. Dylan Maddox, Sixto A. Imán

Producción científica: Capítulo del libro/informe/acta de congresoCapítulorevisión exhaustiva

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Resumen

Myrciaria dubia (Kunth) McVaugh (common name camu-camu) is an Amazonian fruit shrub that produces several nutritional compounds such as essential amino acids, essential fatty acids, vitamins, and minerals. Also, it contains several health-promoting phytochemicals with powerful antioxidant and antiinflammatory properties, due to phenolics, vitamin C, and betulinic acid. In addition, it has been shown to have hepatoprotective, antimicrobial, and antimalarial activity. Finally, it is best known for its high content of vitamin C.

Idioma originalInglés
Título de la publicación alojadaExotic Fruits Reference Guide
EditorialElsevier
Páginas97-105
Número de páginas9
ISBN (versión digital)9780128031384
ISBN (versión impresa)9780128031537
DOI
EstadoPublicada - 1 ene. 2018

Huella

Profundice en los temas de investigación de 'Camu-camu—Myrciaria dubia (Kunth) McVaugh'. En conjunto forman una huella única.

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